Základní škola Do života s.r.o.
Školní parlament ZŠ Do života zahrnuje žáky 6., 7. a 9. ročníku. Škola nabízí informační schůzku a den otevřených dveří 2. prosince 2026, ale zveřejněné podmínky se týkají prvňáků.
Years 6–9 (2nd stage)
moving into year 6
- Školská rada a parlamentchecked 22 Oct 2026 · zsdozivota.cz/a/skolska-rada--parlament
- Zápis a přestupchecked 22 Oct 2026 · zsdozivota.cz/a/zapis-a-prestup
From the school website and price list, each group with its check date. What the school does not state is shown as “not established”.
- Admission to year 6
- the school does not state it (not established)Přijímací stránka popisuje kritéria pouze pro 1. ročník; přestupní podmínky do šesté třídy nejsou uvedeny.checked 22 Oct 2026
- Tuition
- not established
- Discounts and scholarships
- discounts: not established · scholarships: not established
- Teaching approach
- not established
- Language of teaching
- nothing specific stated
- Class size
- not established
What we don’t know yet (3)
- Přijímací pravidla do 6. ročníku · Přijímací stránka uvádí schůzku, DOD a kritéria pro 1. ročník. Aktuální ročníky 6–9 jsou potvrzené, ale postup přestupu do šesté třídy stránka nerozepisuje. · checked 22 Oct 2026
- Školné pro 6. ročník · Veřejné školní stránky v této kontrole nezveřejnily ceník ZŠ. · checked 22 Oct 2026
- Aktuální DOD / informační den 2. stupně · V prověřených podkladech nebyl nalezen jednoznačně datovaný DOD či informační den 2. stupně v období do 30. 6. 2027. · checked 22 Oct 2026
Years 1–5 and enrolment in year 1
enrolment in year 1 · documented year 1
- Homechecked 22 Oct 2026 · zsdozivota.cz
- Admissionchecked 22 Oct 2026 · zsdozivota.cz/a/zapis-a-prestup
From the school website and price list, each group with its check date. What the school does not state is shown as “not established”. The statutory enrolment period is 15 January to 15 February (Education Act s. 36(4), Ministry of Education).
Škola přijímá 11 dětí do 1. ročníku a pořádá informační setkání a den otevřených dveří 2. prosince 2026.
- Enrolment 2027/28
- the school has not published a date yetStatutory period: 15 Jan 2027 – 15 Feb 2027
- Admission to year 1
- interview or visit, siblings first, lotteryKritéria zmiňují orientační posouzení školní zralosti a zájmu dítěte, sourozence a los při převisu uchazečů se stejným hodnocením.checked 22 Oct 2026
- Tuition
- not established
- Teaching approach
- not established
- Language of teaching
- nothing specific stated
- Own nursery
- not established
What we don’t know yet (2)
- Termín zápisu a uzávěrka pro 2027/28 na stránce uvedeny nejsou; 11 míst není označeno konkrétním školním rokem. · checked 22 Oct 2026
- Vlastní mateřská škola nebyla výslovně doložena na navštívených oficiálních stránkách. · checked 22 Oct 2026
School dates and events
How long will the trip here take?
Sign in, set where you travel from and every school shows how long the morning trip takes by public transport and by car, free-flow.
- travel time on every school page and in the catalogue
- filter up to 30, 45 or 60 minutes and sort by travel time
- a street or a stop is enough, your address is optional and visible only to you
≈ 25–30 min by public transport · 1 change
Locations
- MŠMT: soukromé a církevní ZŠ, rejstříkchecked 22 Oct 2026 · lkod-ftp.msmt.gov.cz/00022985/88a7c12b-…
- Adresní body RÚIAN (ČÚZK)checked 22 Oct 2026 · vdp.cuzk.gov.cz
- Miroslava Soumara 2, 294 71 Benátky nad Jizerou
Sources and check dates 6
- Školská rada a parlamentchecked 22 Oct 2026 · zsdozivota.cz/a/skolska-rada--parlament
- Zápis a přestupchecked 22 Oct 2026 · zsdozivota.cz/a/zapis-a-prestup
- Homechecked 22 Oct 2026 · zsdozivota.cz
- Admissionchecked 22 Oct 2026 · zsdozivota.cz/a/zapis-a-prestup
- MŠMT: soukromé a církevní ZŠ, rejstříkchecked 22 Oct 2026 · lkod-ftp.msmt.gov.cz/00022985/88a7c12b-…
- Adresní body RÚIAN (ČÚZK)checked 22 Oct 2026 · vdp.cuzk.gov.cz