School details are in Czech for now.
Private and church primary schools
private primary school
Olomouc · year 1 · years 6–9

Základní škola SVAT s.r.o.

ZŠ SVAT připravuje otevření 6. ročníku ve školním roce 2027/28.

Years 6–9 (2nd stage)

moving into year 6

Admission to year 6
the school does not state it (not established)
Web uvádí otevření 6. třídy v roce 2027/28 a formulář pro volbu 6. ročníku; zveřejněná kritéria se vztahují pouze k prvnímu ročníku, proto je nelze použít pro přestup do šesté.
checked 22 Oct 2026
Tuition
  • school year 2026/27
    CZK 9,100 / month · number of payments a year not stated · Měsíční školné pro II. stupeň v roce 2026/27; alternativně lze platit pololetně. Počet měsíčních splátek stránka neuvádí.
Discounts and scholarships
discounts: not established · scholarships: not established
Teaching approach
not established
Language of teaching
bilingual (stated by the school)
Škola označuje výuku za bilingvní a uvádí angličtinu jako běžnou součást výuky ostatních předmětů.
checked 22 Oct 2026
Class size
not established
What we don’t know yet (2)
  • Metoda přijetí do 6. ročníku · Web potvrzuje otevření 6. ročníku pro 2027/28 a formulář přijímá volbu 6. třídy; zveřejněná kritéria stanovují pouze přijímání do 1. ročníku, proto není doložen test ani jiná metoda pro šestý ročník. · checked 22 Oct 2026
  • Aktuální DOD / informační den 2. stupně · V prověřených podkladech nebyl nalezen jednoznačně datovaný DOD či informační den 2. stupně v období do 30. 6. 2027. · checked 22 Oct 2026

Years 1–5 and enrolment in year 1

enrolment in year 1 · documented years 1–5

ZŠ SVAT je soukromá bilingvní základní škola zaměřená na angličtinu, technologie a individuální rozvoj.

Enrolment 2027/28
the school has not published a date yet
Statutory period: 15 Jan 2027 – 15 Feb 2027
Admission to year 1
trial day
Škola výslovně uvádí otevření 1. třídy v roce 2027/2028. Zápis se bude konat v lednu 2027; děti absolvují prezenční zkoušku osobnostních předpokladů a studijního potenciálu. Školné 1. stupně pro 2026/2027 je 8 700 Kč měsíčně; lze hradit měsíčně nebo pololetně.
checked 22 Oct 2026
Tuition
  • school year 2026/27
    CZK 8,700 / month · number of payments a year not stated
Teaching approach
not established
Language of teaching
bilingual (stated by the school)
checked 22 Oct 2026
Own nursery
not established

More schools enrolling year 1

What we don’t know yet (3)
  • Konkrétní datum zápisu do 1. třídy v lednu 2027 a dny zkoušek nejsou uvedeny. · Navštívené oficiální stránky tuto informaci nedokládají. · checked 22 Oct 2026
  • Částka školného pro 2027/2028 a vlastní mateřská škola nejsou zveřejněny. · Navštívené oficiální stránky tuto informaci nedokládají. · checked 22 Oct 2026
  • Vlastní mateřská škola není doložena. · Oficiální stránky neuvádějí výslovně, zda instituce provozuje vlastní mateřskou školu. · checked 22 Oct 2026

School dates and events

Travel from home

How long will the trip here take?

Sign in, set where you travel from and every school shows how long the morning trip takes by public transport and by car, free-flow.

  • travel time on every school page and in the catalogue
  • filter up to 30, 45 or 60 minutes and sort by travel time
  • a street or a stop is enough, your address is optional and visible only to you
No password, we email you a code.
Example
Where you startthis school

≈ 25–30 min by public transport · 1 change

Locations

  • Třída Jiřího Pelikána 1401/1c, 779 00 Olomouc
Sources and check dates 5
RED IZO 691016518 · Company ID 17249210 · Something wrong? Report it