Schools & map

37 schools · 206 programmes
Secondary schools
Filters2
District
Districtwhole region
Grammar school
Admission & costs
RegionZlín
Districtall districts
Zlín Region Clear filters

Schools

GJP a SOŠ Slavičín

Slavičín · public

6 programmesElektrikář, Instalatér, Mechanik opravář motorových vozidel +3 more

next deadline 22 Feb
apprenticeship 6grammar school 8-yearno JPZno tuition

MESIT střední škola

Uherské Hradiště · private

7 programmesElektrikář - silnoproud, Elektromechanik pro zařízení a přístroje, Knihařské práce +4 more

apprenticeship 7no JPZtuition not stated

OU a ZŠ Holešov

Holešov · public

6 programmesPečovatelské služby, Potravinářská výroba, Prodavačské práce +3 more

apprenticeship 6no JPZboarding houseno tuition

OU Kelč

Kelč · public

5 programmesPečovatelské služby, Prodavačské práce, Strojírenské práce +2 more

apprenticeship 5no JPZboarding houseno tuition

SOŠ a Gymnázium Staré Město

Staré Město, Uherské Hradiště · public

4 programmesMechanik opravář motorových vozidel, Obráběč kovů, Strojní mechanik +1 more

apprenticeship 4no JPZboarding houseno tuition

SOŠ BOSCO

Chropyně, Kroměříž · church

4 programmesLesní mechanizátor, Opravář lesnických strojů, Zahradník +1 more

apprenticeship 4no JPZboarding housetuition not stated

SOŠ Luhačovice

Luhačovice · public

3 programmesKuchař - číšník

next deadline 22 Feb
apprenticeship 3no JPZboarding houseno tuition

SOU Uherský Brod

Uherský Brod · public

14 programmesInstalatér, Klempíř, Malíř a lakýrník +11 more

apprenticeship 14no JPZboarding houseno tuition

SOU Valašské Klobouky

Valašské Klobouky · public

11 programmesKuchař - číšník, Malíř a lakýrník, Malířské a natěračské práce +8 more

apprenticeship 11no JPZboarding houseno tuition

SPŠ Otrokovice

Otrokovice · public

10 programmesAutoelektrikář, Elektrikář, Chemik +7 more

apprenticeship 10no JPZboarding houseno tuition

SŠ-COPT Kroměříž

Kroměříž · public

9 programmesAutoelektrikář, Elektrikář, Elektrotechnické a strojně montážní práce +6 more

apprenticeship 9no JPZno tuition
Data from school sources with the date checked. Something wrong? Use “Report an error”.
List Map